זומנת לבית משפט? אתה צריך ליטיגטור!

מקריאת מהירה בכתבי בי-דין: בכתב תביעה או כתב הגנה ניתן לדעת האם עסקינן בליטיגטור או לא.  כידוע, ליטיגטור מנסח בשפת בית המשפט , נותן דעתו על כל מילה, משפט וטענה שמופיע בכתבי בי דין . הוא כותב מתוך ראיית הנולד, מה לדעתו יעלה בקדם משפט, מהם הכשלים, הסיכונים שבפתח, מה צפוי לעלות בדיונים ובסיכומים של ההליך המשפטי. ביכולתו לדעת מה לציין, מה לא לציין, מה להדגיש ומה לטשטש והכל מתוך אסטרטגיה מודעת ומכוונת.

לעומתו, מי שלא מתמחה בליטיגציה כותב אומנם בשפה משפטית, אך הכתיבה שלו בדרך כלל חסרה, אין בה תכנון ואסטרטגיה להליכים שבפתח. אין תיכנון לטווח ארוך, חסרה חשיבה אסטרטגית שלוקחת בחשבון את ההליך בכללותו.

מכאן, יש סכנה שהכתיבה מעין זו לא תספק את הסחורה בסיומו של הליך. הסיכוי שתמצאו את עצמכם עם מסמכים הכתובים יפה, אך העלולים להיות בעוכריכם לא מבוטל. לכן, אם אתם עומדים בפני הליכים שאמורים להתנהל בבית המשפט- גשו לליטיגטור ורק לליטיגטור.

כפי שאמרתי בעבר, כל ליטיגטור הוא עו״ד אך לא כל עו״ד הוא ליטיגטור. לסיכום, כמו שלא הייתם הולכים למכונאי רכב שיתקן לכם את המטוס, אזי אל תלכו לעו״ד שלא מתמחה בליטיגציה שייצג אתכם בבית המשפט.

 

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטיכם ואחזור אליכם בהקדם

דילוג לתוכן